Portfolio

Dit is de portfolio van door Radstaak Media Support ontworpen en gebouwde websites.

De meerderheid van de sites is gebouwd in het populaire content management systeem Joomla! waarmee de website door de klant zelf onderhouden en geupdate kan worden.

Joomla! is een vrije open source framework en artikel publiceersysteem ontworpen voor het snel creëren van zeer interactieve meertalige websites, online communities, media portalen, blogs en eCommerce toepassingen.

Naast radioprogramma's maken, ontwerp en bouw ik sinds 2000 met Radstaak Media Support (voorheen Radstaak Webdesign) websites voor met name non-profitinstellingen en (kleine) zelfstandigen.

Om ervoor te zorgen dat de klant z'n website zelf bij kan houden, ontwerp ik het liefst in Joomla!, een open source content management systeem (cms). In overleg met de klant wordt een sitestructuur ontworpen en de vormgeving bepaald. Aan de meeste wensen kan in Joomla tegemoet worden gekomen. Omdat het een open source systeem is, worden wereldwijd continu nieuwe modulen en componenten ontwikkeld. Kijk hier voor meer informatie over Joomla!.

Kijk hierboven in de portfolio voor een overzicht van mijn webdesign-werk.